پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>
دو تیم افتضاح بازی کردن
کار به استقلال ندارم ولی پرسپولیس که خیلی بد بازی کرد
اون از نیکبخت که وحشتناک بود
کریمی خیلی بد بود
گل بدی خوردیم
دست علیزاده هم درد نکنه :دی
در کل با یه چیز حال کردم
اونم ترکی
که خیلی عادلانه قضاوت کرد و خیلی شجاعانه پنالتی رو تو اون دقیقه گرفت
خیلی خیلی از داورهای خارجی بهتر قضاوت کرد به نظرم
من فکر کنم این جوری ها هم نبود...نیمه ی اول رو که بگذریم نیمه ی دوم خداییش پرسپولیس خوب بود اگر نیکبخت رو نداشتیم خوب خیلی بهتر بود...!!!!پرسپولیس بهتر از سابق بازی کرد بهترم هست بگیم تقریباً تمام بازی استقلال رو بهم ریخته بود اگر استقلال می تونست بازی خودش رو کنه الآن 6 ت خورده بودیم اما خوب جلوشون رو گرفتن و اون قدری هم که پرسپولیسی ها اونارو از کار انداختن اونا نتونستن این کارو کنن و تقریباً کریمی به نظرم خوب کار کرد اما تو نوک مشکل داشتیم دیگه...نیکبخت جاگیری خوب می کرد اما با اون همه شیکم کی تونسته بدو که این دومیش باشه!!!!!!!
سر گل هم به نظرم تو ضد حمله کندن پرسپولیسیا که انقدر راحت برهانی دوید و اومد پاس و داد...اون سیریم من بودم هیچ وقت بازی نمی دادم سوتی و رحمان باید می موند چون عقلش بیشتره از این پسره و تجربشم!!!!!!علیزاده هم که خدا رسوندش...:great:
نیکبخت فوق العاده بد بود
نبود؟
کریمی خیلی بد بود
نبود؟
کاش توره رو حداقل داشتیم
کسی نبود دیگه به جای نیکبخت بیاره تو
از اونطرف هم 2 دقیقه بعد از بازی به همه گفتم کریم باقری خیلی خسته به نظر میرسه
همینطورم بود
اما در کل
با شرایط جدولی و روحی و جسمی و همه چیز استقلالی ها که خیلی عالی بود
و شرایط پرسپولیس که خیلی بد بود
این پرسپولیس بود که بهتر بازی کرد (با توجه به شرایط)
نیمه اول : خیلی بد
نیمه دوم : عالی
داور : بسیار عالی
نتیجه : منصفانه
مازیار زارع : عالی
قلعه نوعی : خداروشکر سکته نکرد !
تیم دوست داشتنی و محبوب : پرسپولیس
سپاس :1. (23):
این دو تا عکس به قدری زیباست که اصلا قابل تشریح نیست ! :1. (38):
ایول
خیلی باحاله
مال امروزه این کارشونه؟
دمشون گرم
خوب باید بگم دو نیمه متفاوت داشتیم ..... نیمه اول خیلی محتاط بودیم ولی نیمه دوم بهتر شدیم به خصوص بعد از خوردن گل ......
نیکبخت حسابی بد بود و به قولی یار دوازدهم اونا بود !!!! کاش توره اون اخطار مسخره رو نمی گرفت ..... تعویض کریم خیلی برامون گرون تموم شد ...... انتقال پتروویچ به میانه میدان و آزاد شدن خسرو حیدری از یه طرف و رها شدن جباری از طرف دیگه یه گل باد آورده بهشون تقدیم کرد ...... از حق نگذریم گل جباری خیلی حرفه ای بود ......
کاش یه فوروارد تمام عیار دیگه داشتیم اونوقت تموم موقعیتهایی که نیکبخت و نوروزی حروم کردند الان تو کیسه شون بود !!!!!
در مجموع تغییرات عمده در خط دفاعی مثبت بود و به نظرم باید این روال رو حفظ کنند و البته برای آسیا هم بهتره یکی دوتا فوروارد درست حسابی جذب کنند .....
ولی خودمون گل زدن به حریف اون هم تو اوقات تلف شده چه حالی میده !!! اون از سپاهان پارسال و این هم از اینا ............. آی حال داد ...... حالا هی بیان بگن بازی سیاسی بود !!!! عرضه ندارید ببرید چیکار به سیاست دارید آخه ؟؟!!!!!!
نقل قول:
ایول
خیلی باحاله
مال امروزه این کارشونه؟
دمشون گرم
آره آرمین جان ؛ برای دیروزه . :1. (38):
من نمی دونم چرا این استقلالیها اینقدر اصرار دارن بگن بازی سیاسی بود و نتیجه اش از پیش تعیین شده ؟؟؟!!!!!! ببینم اگه مثلا" دقیقه 92 علیزاده اون هند رو نمی کرد چه اتفاقی ممکن بود بیفته ؟؟؟ بازی تموم نمی شد ؟؟؟ یا تماشاچیان پرسپولیسی انقلاب می کردند .....؟؟!!!! اگه توپ اکبرپور می رفت تو گل الان دیگه اند بازی بود و هیچ اثری هم از سیاست توش نبود ..... ها !!!!! بابا یه کم جنبه داشته باشید ..... یه کم منطقی باشید ...... مربیتون کم مونده بود کنار زمین سکته کنه از زور فشار عصبی و ناراحتی ...... خوب به نظرتون اگه نتیجه از قبل مشخص بود مرض داشت با سلامتی خودش بازی کنه ؟؟!! یا اینکه اون هم هنرپیشه خوبیه و ما نمی دونستیم ...... یا شاید فقط پرسپولیس از سیاست بازی اطلاع داشته ..... ؟؟؟!!!!
یه بار محض رضای خدا برید تو زمین چمن و سعی کنید روی یه کرنر بلند شید و هد بزنید ...... حالت دستهاتون رو ببینید چجوریه ...... اونوقت خودتون خجالت می کشید از این همه حرف که برای علیزاده در میارید !!!! اون بدبخت خبر نداشت یکی پشت سرشه و به توپ ضربه می زنه ...... که اگه نبود هندی هم اتفاق نمی افتاد .......!!!!!!
مسئله مهم اینه که چهار ساله در حسرت برد دربی موندید و همین باعث شده توهم بزنید ....... این که تیم بهم ریخته ما بود ...... تیم نه نفره مون رو هم نتونستید ببرید ..... یادتون هست ؟؟؟!!!!!!!
بیخیال
رفقا ما که میدونیم دردشون گرفته استق لالی ها
پس بیخیال
به بخش اخبار امروز خوش آمدید :lol:
========================================
سرخط خبرها :
كاستا: براي برخي از بازيكنان پرسپوليس تمرينات ويژه اي دارم
پتروويچ: تغيير پست باعث عملكرد ضعيف من شده بود
كاروانهو: مشكل پرسپوليس زدن گل زود هنگام بود
محمد: هرگز نگفتم از اميرآبادي بهترم
عابدزاده بازيكن اخلاق شد (پسر عقاب آسیا):love:
نيكبخت: با دست زدن جواب بي لياقتها را دادم
وينگادا: بهترين بازيكنان دنيا را در اختيار دارم
مشروح خبرها :1. (38):
كاستا: براي برخي از بازيكنان پرسپوليس تمرينات ويژه اي دارم
كاستا در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: حساسيت دربي ايرانيها را ميدانستم و براي من جالب بود كه روز گذشته اين ديدار را از نزديك ديدم.
وي در خصوص شرايط بدني بازيكنان پرسپوليس گفت: فكر ميكنم بازي ديروز جواب همه سوالات خبرنگاران ايراني باشد. به طور كل ما بسيار خوب دويديم و مزد زحمات خود را در دقيقه 92 گرفتيم.
وي افزود: در روزهاي آينده براي چند بازيكن پرسپوليس تمرينات ويژهاي را در نظر گرفتم تا آنها براي بازيهاي بعدي آمادهتر شوند.
كاستا يادآور شد: فكر كنم بازيكنان پرسپوليس روز گذشته يكي از بهترين نمايشها را با توجه به قدرت فيزيكي خوبشان به نمايش گذاشتند و ميتوانستند برنده دربي بزرگ ايرانيها باشند.
پتروويچ: تغيير پست باعث عملكرد ضعيف من شده بود
ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي را همانطور كه ميدانستم، داشتيم؛ اما ميتوانستيم 3 امتياز بگيريم. اين دربي از نظر فني در سطح خوبي برگزار شد و اگر دقت ميكرديم، ميتوانستيم سريعا به گل برسيم.
وي افزود: پس از نزدن اين گلها، به نظرم شانسي گل خورديم. درباره اين بازي زياد صحبت كردن مناسب نيست چون تمام شده است. معتقدم اگر توره كنار نيكبخت بود، براي ما خيلي بهتر بود.
يتروويچ خاطر نشان ساخت: اين بازي به پايان رسيده است و بايد به فكر ديدار برابر ابومسلم كه تيمي سختكوش است و نتايج اخيرش بسيار خيرهكننده بوده، باشيم.
كاروانهو: مشكل پرسپوليس زدن گل زود هنگام بود
كاروانهو در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي را برگزار كرديم و ميدانستيم كه بايد در مقابل تيم صدرنشين به ميدان برويم. استقلال به خوبي سازماندهي شده بود.
وي افزود: تيم ما بازي خوبي انجام داد و حركات تاكتيكي استقلال را خنثي كرد. اگر گل زود هنگام ميزديم مشكل ما حل و بازي كاملا به نفع ما مي شد اما از فرصتهايمان استفاده نكرديم.
وي ادامه داد: پس از خوردن گل دوندگي تيم بسيار زياد شد و ما با دوندگي زياد به بازي برگشتيم. در موقع حساسي به گل رسيديم. تيم ما براي برد به دربي رفته بود اما متاسفانه موفق نبود.
وي خاطرنشان كرد: ديگر نبايد به اين بازي فكر كرد و به فكر بازيهاي حساس آينده باشيم چون روزهاي سختي در پيش داريم و اين دربي فقط 3 امتياز داشت.
محمد: هرگز نگفتم از اميرآبادي بهترم
عليرضا محمد در گفتو گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: نميدانم چرا برخي دوست دارند بين حرفها موضوعاتي را از خود اضافه كنند كه يك بازيكن زير سوال برود.
وي افزود: به آرامي در حال متوجه شدن هستم كه چرا برخيها مصاحبه نميكنند. هرگز نگفتم از اميرآبادي بهترم. در 90 دقيقه واقعا با او رقابت كردم.
محمد عنوان كرد: پرسپوليس در دربي واقعا خوب بازي كرد و نمره قبولي را گرفت. به عنوان يك بازيكن، فقط خواستههاي مربيان را اجرا كردم.
وي ادامه داد: درباره خودم نميتوانم نظر بدهم چون هرچه توان داشتم، در زمين گذاشتم. خيلي دوست داشتم تلاشم با برد همراه باشد؛ اما قسمت نبود.
عليرضا محمد در خاطر نشان ساخت: بايد قبول كرد استقلال تيم خوبي بود؛ اما در اين رقابت براي سه امتياز آمده بوديم كه فكر كنم ميتوانستيم به آن برسيم.
عابدزاده بازيكن اخلاق شد
به گزارش خبرگزاري فارس، اردوي تيم نوجوانان در كيش با برگزاري يك ديدار دوستانه و انجام تمرينات تاكتيكي به پايان رسيد.
تيم نوجوانان با رفع مشكلات براي سفر به امارات خود را آماده مي كند. اين تيم اسفند سال جاري به دعوت دو باشگاه الشباب و الوصل راهي اين كشور مي شود تا با تيم هاي نوجوانان اين دو باشگاه به بازي بپردازد.
* تيم نوجوانان با همان 30 بازيكني كه در اردوي كيش حضور داشت به امارات خواهد رفت اما زمان سفر آنها هنوز مشخص نيست.
*در پايان اين اردو امير عابدزاده پسر مربي دروازه بان هاي تيم پرسپوليس به عنوان بازيكن اخلاق انتخاب شد و از كادر فني جايزه گرفت.
-----------------------
ایولا
بچه های ما هم اسطوره ای به نام عابدزاده خواهند داشت
نيكبخت: با دست زدن جواب بي لياقتها را دادم
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: من چيز خاصي از استقلال نديدم كه بتوانم در باره اين تيم نظر بدهم. فقط تنها موردي كه مشهود بود خوششانسي استقلاليها بود.
وي درخصوص احتمال قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر عنوان كرد: ما تمام تلاش خودمان را انجام مي دهيم تا امتياز ديدارهاي آينده را بگيريم و منتظر نتايج ساير تيمها باشيم. پتانسيل پرسپوليس نشان ميدهد هنوز ميتوانيم قهرمان شويم.
نيكبخت در جواب سوالي كه عملكرد وينگادا را چگونه ميبيند؛ گفت: در مورد وينگادا قضاوت زود است. مربيان بزرگ نيز در دو يا سه روز عملكردشان مورد ارزيابي قرار نميگيرد.
وي درباره دست زدن براي هواداران استقلال در نيمه اول تصريح كرد: دست زدن من براي هواداران استقلال به خاطر اين بود كه با اين كار جواب بي لياقت ها را بدهم. آنها به من بي احترامي كردند اما من برايشان دست زدم. اين كار من فقط براي افرادي بود كه در داخل ورزشگاه بودند. غير از اين كار ديگري نمي توانستم انجام دهم. اميدوارم با اين موارد برخورد شود.
نيكبخت درباره انتقادهايي كه از او مي شود تصريح كرد: 3 بازيكن استقلال مامور مهار من بودند و از آنجايي كه همه نحوه بازي مرا مي شناختند كارم دشوارتر شده بود.
وينگادا: بهترين بازيكنان دنيا را در اختيار دارم
نلو وينگادا در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اگر چه شناخت لازم از نفرات را ندارم اما اعتقاد دارم بهترين بازيكنان دنيا را دارم كه همين برگ برنده من است. من از تجارب پيرواني و سعداوي نيز استفاده ميكنم.
وي در خصوص بازي روز گذشته برابر استقلال گفت: شايد تعويضهاي من از نظر برخي درست نبود اما من نظرم را با كمك دستيارانم در زمين پياده كردم.
وينگادا افزود: پس از گلي كه دريافت كرديم براي بهتر شدن تيم منصوري را وارد زمين كردم. با بيرون كشيدن رحمان رضايي ريسك بزرگي انجام دادم چون نياز به گل داشتيم و خوشبختانه به خواسته خود رسيديم.
وينگادا تصريح كرد: براي من، بازيكن ستاره معني ندارد. هر كس خوب بازي كند و منطقي تمرين كند بازيكن مورد علاقه من خواهد بود. در يك ديدار رسمي 11 نفر بازي ميكنند و 3 نفر تعويض ميشوند و يك مربي دوست ندارد بدترينها را به زمين بفرستد يا بدترين تعويض ها را انجام دهد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اينكه چه شناختي از ابومسلم دارد؛ گفت: هيچ شناختي از اين تيم ندارم. در درجه اول بايد از تيم خودم بيشتر شناخت پيدا كنم و كم كم ساير تيمهاي ايران را بشناسم. براي من مهمتر از همه شناخت كامل پرسپوليس است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس عنوان كرد: در بازي ديروز همه بازيكنان جنگيدند. من به آنها افتخار ميكنم و همان تيمي را كه دوست دارم در ميدان ديدم چون آنها تحمل باخت نداشتند. صبر و تحمل هواداران نيز باعث شد حتي در وقت هاي تلف شده انگيزه داشته باشيم .
وينگادا اضافه كرد: من از آنها تشكر ميكنم و خوشحال هستم كه آنها نيز مرا حمايت كردند. هر كاري از دستم برآيد براي موفقيت پرسپوليس و خوشحالي هواداران انجام مي دهم و هرگز كوتاهي نخواهم كرد.
پرسپوليس در هفته بيست و هفتم ليگ برتر روز سه شنبه هفته جاري ميزبان ابومسلم است.